7 Haziran 2014 Cumartesi

Leliko Oyunları Nerede Oynanır?

Düş gezginlerinin yeni yapmış olduğu yerli çizgi film özellikle okul öncesi çocukların ilgisini çok çekti. Basit anlatımı ve şarkılarıyla, eğitici ve öğretici konuları işliyor. Animasyon film yapımı özellikle Türkiye'de çok zor. Çocuklar özel günleri bayramları Leliko sayesinde kutlamayı daha bilinçli yapıyor. Bir çocuğun eğitimine sağlaya bildiği en büyük katkıyı sağlıyor. Büyük küçük tatlı şeker saygı sevgi Leliko'nun dünyasında çok önemli. Küçük bir çocuk bayrak ve vatan sevgisini en güzel biçimde öğreniyor. Irkçılığa karşı kardeşliği büyük önemle vurguluyor. Bir çizgi film olmasına rağmen hayatımızın ortasına yerleşmiş durumda. Sabah planet tv de çocuklar Leliko seyrettiği için anne, babalarda izliyor. Sonra çocuklar şarkı söylemeye başlıyor. Bazı anneler Leliko seyrederken kahvaltı yaptırıyor.
Bunun için Leliko oyunları çok önemli oldu. İnsanlar çocuklarını oyalamak için oyun oynatacak yer bulamıyorlar. Bizde bu açığı farkettik ve hemen leliko oyunu sitesi kurduk.
Buradan yeni çıkan ve eğlenceli oyunları bilgisayarınıza indirmeden online biçimde oynayın. Örnek olarak oynamak isterseniz burada sizin için bir tane yayınlıyoruz. Diğer siteye gitmek için hemen Tıklayın. http://oyunoyna.oyunpaketim.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.